Wie ben ik? Jeetje, heb je even?

Ik ben Margot van Es. Mama van Madelief, Fee en Kine. Samen met Roel. Maatschappelijk betrokken, positief ingesteld, eerlijk, enthousiast.

Zelfstandig ondernemer. Mantelzorger. En nog veel meer.

Geboren en getogen in Brabant ben ik via omzwervingen door studie, werk en liefde uiteindelijk weer terug in deze fijne provincie. Breda is mijn stad, Princenhage mijn wijk. Dicht tegen de natuur en toch vlakbij de stad. Heerlijk!

Na een lange wandeling in het buitengebied samen met mijn gezin en/of vrienden borrelen en kletsen in de zon op het terras of lekker thuis op de bank; blijer kun je me niet maken.

Na mijn studies Bedrijfscommunicatie en Bedrijfswetenschappen in Nijmegen, waarin ik afstudeerde op het onderwerp communicatie bij weerstand in verandertrajecten, ben ik werkzaam geweest binnen verschillende corporate organisaties. Hier heb ik ruime ervaring opgedaan in projectmanagement en relatiemanagement in zowel het commerciële als overheids domein.

Mensen waren altijd mijn drijfveer. Luisteren, enthousiasmeren en verbinden mijn kracht.

Schrijven is een rode draad door mijn leven. Door mijn vader met de paplepel ingegoten. Als kind al waren lezen en verhalen schrijven mijn grootste hobby’s.  

Dat ik nu mijn twee grote passies mijn werk mag noemen is toch geweldig! Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem eens contact op, ik leer je graag kennen!